Altijd al een foto willen hebben van u of uw gezin? Er zijn meerdere opties mogelijk. Zo kunt u zelf een foto maken, maar dan mist u toch de inzicht en ervaring van een fotograaf om uw foto’s tot leven te laten komen.

U kunt ook een fotograaf, zoals mijzelf, inhuren die de apparatuur al in bezit heeft en de nodige ervaring om een foto te maken waar u jaren later nog steeds met vreugde naar terug kijkt.

Met mooi weer naar buiten naar een leuk parkje of in het bos of op het strand, of misschien dat u liever een binnenlocatie zou willen waar u droog zit en meer zekerheid heeft in het plannen van een datum.

Mijn foto’s hebben altijd een lichte nabewerking, want naast dat alles er zo goed mogelijk uit moet zien, hou ik van het echte plaatje, zoals het was toen de foto gemaakt was.

Prijzen zijn verschillend in verschillende situaties, maar hier ziet u enkele pakketten die ik aanbied. Voor interesse kunt u contact opnemen en een email sturen naar mail@janelin-fotografie.nl en kunnen we kijken wat ik voor u kan betekenen.