Hier kun je zien wat anderen hun ervaring is met mijn diensten.

Laat een review achter in het gastenboek

 
 
 
 
 
* Velden met zijn verplicht.

Het email adres word niet gedeeld met derden.

Uw review moet eerst gecontroleerd worden op spam en/of ongewenst taalgebruik en we hebben en behouden het recht uw review op dergelijke vlakken te weigeren of aan te passen.
6 entries.
Petra van Harskamp Petra van Harskamp wrote on September 30, 2023
Elk jaar rond onze trouwdag maken wij foto's van ons in onze trouwkleding, 3 jaar geleden hebben wij dit uit handen gegeven aan Janelin, het werd onverwacht een fotoshoot in het donker, maar wat waren de resultaten mooi!
Wij hebben het daarna weer een jaar zelf gedaan met de zelfontspanner, maar vorig jaar hebben wij toch Janelin en Bjรถrn weer gevraagd dit voor ons te doen, zoals ook dit jaar en er zullen nog wel wat jaren volgen ook dat wij graag willen dat zij foto's maken van ons.

Astrid De Prie Astrid De Prie wrote on March 31, 2020
In Januari heeft Janelin contact met mij op genomen. Ze had gehoord dat ik een pup had en wilde graag fotoห‹s van haar nemen voor haar portfolio. Ik vond het erg leuk dat ze wilde komen en we hebben afgesproken. Zelf was ik erg benieuwd hoe het zou gaan want Sadie onze Aussie is echt een adhdtje.
Ze kwam samen met haar vriend Bjรถrn Olof. Hij kon zeer goed overweg met Sadie waardoor het foto's maken wonderlijk (voor ons) goed verliep. Er zijn zeer mooie foto's uit gekomen.
Wij vonden Janelin erg gepassioneerd in haar werk, de samenwerking met Bjรถrn Olof ging heel soepel. Je merkte echt dat ze goed ingespeeld zijn op elkaar. Janelin is serieus in haar werk, en ze zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Ik zou haar zeker aanraden als je een prachtige foto wilt laten maken van wat of wie dan ook.

Dis Dis wrote on May 27, 2019
Janelin en Bjรถrn hebben foto's gemaakt van mijn 2 poesjes . Met veel geduld is het een prachtig resultaat geworden .
Tom & Lynn Tom & Lynn wrote on April 24, 2019
We hebben Janelin gevraagd voor een fotoshoot omdat ze zelf ook aan stijldansen doet en ze dus kan helpen met de verschillende poses die wij wilden. Ze creรซerde onmiddellijk een zeer gezellige sfeer waardoor de zenuwen vlug weg waren. Gedurende de hele shoot was er een leuke wisselwerking tussen ideetjes van Janelin en onze eigen inbreng. We waren erg onder de indruk van de professionele apparatuur waarmee ze de dansschool snel omtoverde in een heuse fotostudio, maar vooral van de prachtige foto's die we als resultaat te zien kregen! Dank je wel, Janelin.

Lianne Lianne wrote on April 19, 2019
Janelin was samen met haar vriend Bjรถrn op bezoek om foto's te maken van onze Zwarte Kat Kali tegen een zwarte achtergrond. Het was een hele belevenis. Het ging zo goed en leuk dat alle 3 de katten uiteindelijk op de foto zijn gegaan. De samenwerking tussen de twee was leuk om te zien. Bjรถrn heeft ook een rustgevende werking op de dieren waardoor Janelin genoeg leuke foto's heeft kunnen maken. Het eindresultaat is ook echt iets om trots op te zijn. Een echte aanbeveling voor het fotograferen van katten.

Naomi Naomi wrote on December 22, 2018
Janelin is een fotografe die ook echt wel verstand heeft van hoe ze de foto's het beste kan maken. Ze heeft namelijk alle drie mijn katten op de foto gezet en dat was nogal een gedoe, omdat mijn katten niet graag stilzitten met zijn drieรซn in een mandje. Doordat Janelin gewoon rustig bleef en mijn katten rustig benaderde zijn de foto's, ondanks de moeite die het gekost heeft, echt wel super gelukt. En tot de dag van vandaag ben ik echt super blij met het resultaat van deze shoot.