Opgegroeid met mijn vader als hobby-fotograaf heb ik van jongs af aan al een camera in mijn handen gehad. Leuk om kiekjes te maken, maar verder had ik er niet veel mee. Toen had ik een keer op reis zo’n mooie foto gemaakt, dat ik de smaak te pakken had. Ik ben foto’s gaan maken in de hoop nog meer van dergelijke plaatjes te kunnen vastleggen. Helaas viel op de terugweg mijn camera en was ik weer even klaar met foto’s maken.
In een wat mindere periode van mijn leven kwam mijn stiefvader erachter dat foto’s maken toch wel wat voor mij betekende en mocht ik zijn camera gebruiken. Ook toen raakte ik weer helemaal geïnspireerd en wilde zelfs een foto-studie doen. Niet binnen gekomen was de onzekerheid weer toegenomen en heb ik zijn camera terug gegeven.

Nu is in mijn leven gekomen Wildlife-Fotograaf Björn-Olof Dusseljee van BODusseljee Photography. Hij heeft mijn onzekerheid uitgedaagd om mezelf te bewijzen dat ik het wel kan, en tot dusverre ben ik zeer tevreden met de resultaten. Ondertussen werken wij samen met grotere opdrachten.

Foto door Petra van Harskamp-van Limpt

Ik heb mij niet gespecialiseerd in een onderwerp en wil mijzelf zo divers mogelijk houden. Zoverre vind ik wildlife, natuur, huisdieren, feestjes en portretten het meest interessant en zal hier ook zeker mijzelf verder in verdiepen.

Als u geïnteresseerd bent in meer van mijn werk kunt u op mijn andere website, www.janelin.nl, mijn uitgebreide portfolio bekijken en eventueel zelfs prints bestellen voor bij u thuis.