IMG_9709-Edit
IMG_8739-Edit
IMG_5085
IMG_5431
IMG_4729-Edit
IMG_0035
IMG_4848-Edit
IMG_9741-Edit (2)
IMG_1100-Edit-2
previous arrow
next arrow
PlayPause

Heeft u altijd al een leuke foto willen hebben van uw huisdier(en)? Daar kan ik voor zorgen. Ik zou bij u thuis kunnen komen om uw huisdieren in hun comfortabele huiselijke sferen te fotograferen, of we kunnen bijvoorbeeld een wandeling maken met uw hond om hem/haar in de natuur op foto te zetten.

Geen dier is mij te gek. Dit betekent dat ik honden, katten, konijnen en ratten fotografeer, maar ook paarden, slangen, spinnen en zo meer huisdieren die u gezelschap houden en uw familie compleet maken.

We zouden een locatie kunnen vinden om uw gezelschap met een groene omgeving op foto te zetten. Parkjes, bossen, wellicht is uw hond wel dol op water en is het strand een beter idee. Het gaat mij erom dat uw dier zich optimaal op zijn/haar gemak voelt en plezier heeft in de ervaring, zodat u uw huisdier terug herkent op de te leveren foto.

In vele gevallen is het echter het meest verstandig om uw dier binnen in een studio opzet op de foto te zetten. Hiervoor is momenteel alleen nog de locatie van de eigenaar mogelijk. In de toekomst zal ik een eigen ruimte hebben om dieren binnen voor een achtergrond te zetten.

Prijzen zijn verschillend in verschillende situaties, maar hier ziet u enkele pakketten die ik aanbied. Als u interesse heeft in foto’s van uw huisdier(en), kunt u contact met me opnemen en een email sturen naar mail@janelin-fotografie.nl

IMG_9490
IMG_9494-Edit
IMG_9428
IMG_0411-Edit
previous arrow
next arrow
PlayPause